Vaření pivního speciálu "Srdcerváč"

Co Vám uteklo

Během 12 hodin zajímavé práce v Sokolovském pivovaru Permon si uvaříte sami svou várku pivního speciálu Srdcerváč, samozřejmě si také odnesete vzorek piva domů na ochutnání!!
Dárce Pivovar Permon-Systém NET Line s.r.o.
Délka 12 hodin
Čas 8:00
Město Sokolov
Datum 28.01.15
Region Karlovarský kraj
Hodnota 600 Kč

Bohužel je už tato položka nedostupná.

Tuto položku můžete získat díky podpoře Pivovar Permon-Systém NET Line s.r.o.

Popis

Při absolvování celé várky si každý bude moci vyzkoušet všechny práce potřebné k uvaření piva. Seznámí se na vlastní kůži s pojmy šrotování, vystírání, rmutování, scezování, chmelovar a spílání. Po várce budou také všichni vědět na co je spilka a ležácký tank. Součástí várky je totiž i široký výklad o problematice vaření piva, na který je 12 hodin času. Neméně zajímavá je také možnost ochutnávání meziproduktů výroby a zejména pak hotových produktů. Výsledkem týmové práce bude nefiltrované a nepasterované živé pivo Srdcerváč, které bude obsahovat pouze přírodní produkty. Pivo Srdcerváč bude mít zlatavou mírně zakalenou barvu příjemnou chuť a jeho pěna bude držet jako přikovaná.
Pivo vaříme v historickém objektu kapucínského kláštera v Sokolově tradičním řemeslným způsobem, tak jak se pivo vařilo po staletí. Řemeslný pivovar představuje jakousi ozvěnu dávných časů, kdy si kvalitní pivo pro své zákazníky vařili sami hospodští. Při vaření a následném zpracování piva se využívá proslulých českých technologických postupů podle osvědčených českých receptur. Pro várku se využívá tradičních českých surovin, žateckého chmele, hanáckého sladu, pivních kvasinek a pitné vody. Klienti budou po uvaření várky jistě veselí a rádi se k pivu uvařenému v pivovaru Permon budou i v budoucnu vracet.
Pouze osoby starší 18-ti let.

O poskytovateli zážitku/dárku

Pivovar PERMON zahájil provoz v roce 2006. Výroba piva navázala na dlouholetou tradici pivovarnictví na Sokolovsku. V roce 2011 byla výrobní technologie pivovaru rozšířena. Technické řešení výrobní technologie pivovaru vychází z historických pramenů a pivovar byl zkonstruován podle řemeslných podkladů. Pivo se tak opět začalo vařit tradičním způsobem.Pivo PERMON se vyrábí pouze z tradičních surovin. Pivovar nabízí širokou škálu spodně kvašených ležáků v rozsahu od lehkých a výčepních, přes světlý, polotmavý a tmavý ležák až po speciály. Také vyrábí zahraniční typy svrchně kvašených piv, Pale Ale, Stout a Weizen.Pivo PERMON je určeno zejména pro náročného zákazníka s důrazem na sortiment a kvalitu piva.

Oficiální internetové stránky poskytovatele: http://www.pivopermon.cz

Sledujte nás na sociálních sítích!